Steeds meer ondernemers werken tegenwoordig met 3D-filament van Reload3D, zelfs uitvinders!

Bestel je eigen Tapeknipper

 

Zo zijn een viertal deeltijd-studenten technische bedrijfskunde aan de Hogeschool InHolland in Alkmaar een tijdje geleden begonnen met het ontwerpen van een product voor masseurs en fysiotherapeuten. Ze hebben een tapeknipper ontwikkeld die tijd- en geldverspilling van het in deze bedrijfstak gebruikte medical tape tegengaat. Niet lang geleden hebben deze innovatievelingen er zelfs het “Jong Ondernemen” project mee gewonnen. Iets waarvoor ze onlangs in het AFAS Stadion in Alkmaar de prijs in ontvangst mochten nemen!

 

Voor de productie van deze tapeknipper is gebruik gemaakt van 3D-printers. Erg tof natuurlijk! Wat daarbij erg leuk is om te vermelden, en daar zijn we bij Reload3D best een beetje trots op, is dat hiervoor óns PLA filament is gebruikt! De gebruikte kleuren komen volgens de ontwikkelaars het dichtstbij de kleuren van het medical tape die door masseurs en fysio’s gebruikt worden in de praktijk. The colors of their choice: Reload3D Punk Roze & Lucht Blauw.

 

Wij van Reload3D willen bij Team Tapeknipper.nl feliciteren met het winnen van prijs voor Jong Ondernemen en we wensen jullie veel (ondernemers)succes in de toekomst!

 

Kijk voor meer informatie op www.tapeknipper.nl.

Klik hier en hier voor de gebruikte kleuren Reload3D PLA filament

Krantenartikel over de Tapeknipper

Bewaren

Leave a Reply