Hieperdepiep!

Reload3D One Year Anniversary

Wat gaat de tijd snel..

Het lijkt wel gisteren dat www.reload3d.nl voor het eerst op het wereldwijde web te bezoeken was. Op wat opstart-probleempjes na, is de shop een groot succes! Klanten zijn er zeer over te spreken en de prettige feedback die we via onder meer ons WebwinkelKeur hebben mogen ontvangen, liegen er niet om.

Enfin. Tijd voor een feestje dus! En we pakken groots uit! Reload3D geeft de hele maand september kortingen tot wel 50% . Ik weet het, een blog is geen plek om reclame te maken, maar de acties zijn vrij uniek en wil ik jullie niet onthouden:

De kortingen zijn op verschillende soorten en diameters 3D- filament, maar ook op Reload3D Filament Packs, 3D-pennen en spindels van 0,5kg en 1kg! Iedere aanbieding is tijdelijk en alle aanbiedingen zijn wisselend. Het kan maar zo zijn dat vandaag Reload3D PLA Nacht Zwart 1.75mm 1kg in de aanbieding is voor slechts € 15,99, maar dat dat morgen niet meer het geval is! Of dat op 10 september ineens de Reload3D Rainbow Packs in de aanbieding zijn! Op het moment van schrijven, hebben we meer dan 40 verschillende aanbiedingen in onze webshop. En zo gaat het de he-le maand september dus door! Let wel: OP = OP!
Maar er is meer. Zo krijg je bij aanschaf van een 3D-printer pen (die overigens momenteel ook in de aanbieding is..), een gratis 3D-Printer Pen Pack – Multicolor. Ook hiervoor geldt: op = op.

Verder komen er nog meer wisselende acties, maar daarvoor zul je echt de shop of social media in de gaten moeten houden!

Om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen, raden we je wel aan onze Facebook, Instagram, Google+  en Twitter in de gaten te houden. Hierop plaatsen we regelmatig updates en nieuwe items die in de actie zijn. Er is daar ook te lezen wanneer en wat voor nieuwe acties er nog zullen zijn.

Happy Printing!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply