Disclaimer

Aangeboden producten op deze website zijn alleen te gebruiken voor 3D-printdoeleinden. Reload3D B.V. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan bij het verkeerd gebruiken van de door ons aangeboden materialen of producten.

Het gebruik van de door Reload3D B.V. aangeboden producten is op eigen risico. Reload3D B.V. is geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan of door toedoen van het gebruik van deze producten.

Zorg altijd dat er 3D-geprint word in een goed geventileerde ruimte. Er kunnen schadelijke dampen en stoffen vrijkomen tijdens het 3D-printen.

Informatie op www.reload3d.nl

Reload3D B.V. is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die je via onze site krijgt van derden. De informatie die je van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd onze mening.

Reload3d B.V. is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op onze website foutloos is, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Indien je informatie tegenkomt die in jou ogen niet goed, volledig of actueel is, kan je contact opnemen met de Reload3D B.V. (info@reload3d.nl). Wij stellen je commentaar en/of eventuele aanvullingen op prijs. Door deze bijdragen kunnen wij onze website verbeteren!

Links naar andere sites & advertenties

De website www.reload3d.nl maakt gebruik van advertenties van derden op www.reload3d.nl ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site.

De website www.reload3d.nl bevat links waarmee je www.reload3d.nl verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Reload3D B.V. heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Wij raden je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze inhoud liggen bij Reload3D B.V.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van inhoud van www.reload3d.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reload3D B.V. , behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke inhoud anders aangegeven is.

Royal Reload3D