Over ons

Een korte introductie

Wij zijn Terrence en Aaron, oprichters van Reload3D.

Terrence is degene met een sterk technische achtergrond.
Deze technisch onderlegde ondernemer weet alles over zonnepanelen, technische tekeningen en bouwkundig montage. Al vanaf 2007 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam.

Aaron heeft een communicatief en commercieel verleden.
Deze leergierige ondernemer heeft verschillende verkoopfuncties bekleed, detailhandelsondernemingen geleidt, ook als zelfstandig ondernemer. Dit alles na het volgen en afronden van commerciële en communicatieve opleidingen.

Samen vormen wij een ijzersterk team, die elkaar op alle vlakken aanvullen en wijzer maken om op die manier écht iets toe te voegen aan de alsmaar in ontwikkeling zijnde wereld van het 3D-printen.

 

Sinds 2012…

…verdiepen wij ons in de interessante wereld van het 3D-printen met al haar facetten en ontwikkelingen.
In 2015 creëerde wij de kans om die passie in uitvoering te brengen en jullie daarin mee te laten delen.
Wij waren namelijk van mening dat het in Nederland ontbrak aan een duidelijke, overzichtelijke webshop die tegen lage prijzen, hoge kwaliteit 3D-filament aanbiedt.
Daarbij zijn wij van mening dat het bieden van service ontzettend belangrijk is, en wij die dus zo volledig mogelijk aan willen bieden.
Vooral omdat het voor heel veel mensen nog een vrij nieuwe wereld is, er veel kennis opgedaan en gedeeld kan worden en de ontwikkelingen geen moment stil staan.

Wij staan namelijk ook nooit stil!

Daarom willen wij jou als klant graag betrekken bij het verbeteren van onze service en diensten.

Heb je tips of suggesties? Mis je een bepaald product, of zou je graag iets veranderd willen zien op de site?
Stuur ons dan een berichtje via info@reload3d.nl, laat een bericht achter op onze contactpagina of geef ons een belletje!

Onze deur staat altijd voor je open!

Royal Reload3D