Antwoord op de meest gestelde vragen

Hoe zijn de prijzen in de webshop opgebouwd?

Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De BTW zal bij het afrekenscherm getoond worden. De verzendkosten zijn inclusief BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen vanaf €60,- worden gratis verzonden. Andere bestellingen worden verzonden voor €7,95. Kijk op onze Verzenden en Retouren pagina voor alle informatie.

Wat is de levertijd?

De levertijd van je bestelling is 1-2 werkdagen.

Door welk postbedrijf wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle bestellingen worden bezorgd via PostNL.

 

Ik wil graag mijn bestelling retourneren, hoe werkt dat?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Reload3D geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@reload3d.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal naar je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Wij adviseren om bij het retourneren te kiezen voor de pakketpost van PostNL.
Alle ruilingen en retouren dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Reload3D. Dit kan via info@reload3d.nl. Je dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

LET OP!: Neem altijd eerst contact met ons op alvorens te ruilen of retourneren!

Wat zijn de kosten om mijn 3D Pen Advanced te laten repareren?

Reparatie/ Onderzoekskosten van je 3D-printer pen bij defect buiten garantie:

Onderzoekskosten zonder reparatie: €16,55
Kosten voor reiniging: €22,50
Vervangen van nozzle: €27,50

Prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. Verzendkosten voor retour.

 

Kijk bij Garantie & Reparatie voor meer informatie.

Ik wil graag achteraf betalen. Kan dat?

Sommige instanties, zoals scholen en bibliotheken, zijn niet in de gelegenheid om via iDeal of Paypal een betaling te doen. Deze kunnen dit via ons contactformulier kenbaar maken. Wij nemen dan contact op zodat de bestelling geplaatst kan worden.

Andere vragen? Neem contact op!

Royal Reload3D

Bewaren