Verzenden & Retouren

De levertijd van bestellingen is 1-2 werkdagen, mits anders aangegeven,
* Bestellingen vanaf €60,- worden binnen Nederland gratis verzonden.
Voor andere bestellingen binnen Nederland betaal je €7,95 verzendkosten.

 

Alle bestellingen worden verstuurd met PostNLNa verzending ontvang je een
track & tracenummer zodat je je bestelling kan volgen.

Verzendkosten buitenland

  Gewicht Prijs Europa Zone 1 Prijs Europa Zone 2
  0-5 kg €19,50 €25,00
  5-10 kg €25,00 €31,00
  10-20 kg €34,00 €40,00

Stuur ons een email en vraag naar de mogelijkheden!

Europa Zone 1
België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco) Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden

Europa Zone 2
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levertijd
Geplaatste bestellingen worden binnen een werkdag verzonden. Levertijd is 1-2 werkdagen.

Retourneren
Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst ongebruikt zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Betalingen die voldaan zijn met de Webshop Giftcard worden vergoed in de vorm van een tegoedbon / kortingscode. Volg wel altijd de hieronder uitgelegde retourprocedure! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Reload3D geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@reload3d.nl. Volg hierbij ook altijd onze retourprocedure! Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van de bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal naar je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Wij adviseren om bij het retourneren te kiezen voor de pakketpost van PostNL.
Alle ruilingen en retouren dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt aan Reload3D. Dit kan via info@reload3d.nl. Je dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Vervolgens dient er een volledig ingevuld retourformulier naar ons toe te zenden. Dit kan via de email of via de post.

Retourprocedure:

Wilt u iets retourneren? Stuur ons dan van te voren een email.
Het product dient vervolgens schoon, onbeschadigd, volledig en in originele verpakking naar ons retour. Zorg ervoor dat je onderstaand meestuurt:

  1. Een volledig ingevuld retourformulier (klik hier);
  2. Het product, eventueel inclusief adapter, handleiding;
  3. In het geval van een 3D pen: Een meter 3D filament die voor het defect gebruikt is. Hiermee kunnen wij constateren wat het probleem is;
  4. De originele factuur.

Wij raden aan het pakket vervolgens met PostNL naar ons te retourneren.
Een defect? Kijk voor meer informatie op onze Garantie & Reparatie pagina.

Voor het terugbetalen van betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij je IBAN nodig. Klanten uit België en andere Europese landen dienen naast het IBAN een BIC/Swift nummer van de eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Reload3D heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen na aanmelding terugbetaald.

Retouradres
Reload3D B.V.
Koninginneweg 23
2042 NK Zandvoort
Nederland

Royal Reload3D

Bewaren